Форум "Кариери и студенти 2018"

Консултативен център

 

Запознайте се с HR специалистите, които ще очакват Вас и Вашите CV-та. От тях ще получите насочващи съвети, за да подобрите своето мотивационно писмо и CV. В търсенето на работа всеки трябва да може да представи себе си по най-добрия начин.

 

На 17.04.18 г. ще ги намерите на Консултативният център в централното фоайе на корпус 1.

 

 

Маргарита Колчева

 

За мен, като експерт: Психолог по образование и ентусиаст по душа. Гмуркам се в областта на човешките ресурси и бизнес развитието, вече 8 години. И сякаш никога няма да ми стигне. :-)

Като професионален групово динамичен треньор и сертифициран корпоративен коуч, фокусът ми е върху осъзнаване на личния потенциал и изграждане на успешни екипи. Моята експертиза е корпоративен коучинг; създаване, имплементиране и оценка на различни процеси; обучения в областта на управление на промяната, ефективна комуникация, ключови лидерски умения, емоционална интелигентност; както и провеждането на центрове за оценка и развитие.

Работила съм с различни по големина и индустрия компании, за които съм имплементирала проекти за развитие на лидерски потенциал; изграждане на екипи; подобряване на компетенции; оutplacement; подбор и др.

 

За мен, като Маги: Обожавам кучета и палачинки. Лятото предпочитам да се разхождам в планината или да пътувам до места, които не съм била. Правя страхотна баница със спанак и имам най-вдъхновяващите приятели, които са възможни (с 3 от 5 започнахме съвместното житейско пътуване от НБУ като състуденти).

 

Хоби: Ски и четене на литература, в областта на езотериката.

 

Гордея се с: Това, че през 2008 избрах НБУ за мястото, от което да започна своето осъзнаване - като човек и психолог. И сега, 10 години по-късно, със същия ентусиазъм и увереност мога да кажа с ръка на сърцето, че пак бих го избрала!

 

LinkedIn

 

Християн Касъров

 

Работя като консултант по подбор на персонал в ICAP България. Имам известен опит в консултирането за Висше образование, обменни програми и кариерно развитие. Помогнал съм на повече от 500 млади хора в избора на специалност и професионална реализация.

 

Работата ми е интересна и динамична. Помагам на компаниите в намирането на точния за тях кандидат, както и ориентирам кандидатите за пазара на труда. Срещам се с хора от различни сфери и всеки ден научавам по нещо ново. Наскоро научих за професията Актьор в логистична компания и няма нищо общо с Актьорското майсторство.

 

Какво ме кара да ставам сутрин: Алармата на телефона. Напоследък се събуждам с рингтон с фанфари. :)

 

Хобито ми е: Фотографията, да опитвам различни и екзотични храни, и най-вече пътуването. Човек е истински щастлив, когато е на път! Следващото ми пътуване ще бъде до Индия. Ако те интересуват подробности, ще споделя. :)

 

Попитай ме: как да оформиш CV-то си и как да се подготвиш успешно за интервю за работа както и какви са тенденциите в професиите.

LinkedIn

 

Мария Кая

 

Работя: Като Мениджър на отдел „Подбор на персонал и услуги в сферата на Човешките ресурси“ в ICAP България.

Нещо интересно за мен:
Аз съм първата доброволка в България по програма „ Младежта за Европа“, работех в Младежки Балкански АРТ фестивал и живях близо 3 години в Гърция…Преди много, много - 18 години! Участвала съм в безброй младежки обмени и обучения в страната и чужбина. Докато работех, като младежки лидер изпратих над 30 младежи, като доброволци в различни програми и неправителствени организации в Европа.

В момента: Работата ми е да помагам на клиентите на компанията да намерят подходящия кандидат. От друга страна съм и „добрият съветник“ на кандидатите, за да представят най-доброто от себе си на предстоящото интервю с работодателя.

Какво ме кара да ставам сутрин:
Малкият ми 3 годишен син, който „кукурига“ …буквално от 6 часа сутринта.

Професионалните ми интереси: Младежите и техните умения, социалните медии, интересни бизнес събития и всичко свързано с настоящата ми работа.

Хобито ми е: Рисувам – по професия и диплома съм художник, по стечение на обстоятелствата се забърках в консултантския бизнес, след което завърших Маркетинг и Мениджмънт. Пея – близо 15 години бях част от група към Дружеството на гърците в България. Пиша – каквото ми падне, даже имам един все още недописан роман в стил „ 50 нюанса сиво“ …може пък да съм новата Е Л Джеймс, кой знае?! И както всеки човек и аз обичам да пътувам – планирала съм много пътешествия до края на годината, дано да се сбъднат!

Ще ти покажа:
Кои са новите тенденции в писането на автобиографии.

Ще ти помогна:
Да станеш по уверен по време на предстоящото ти интервю с работодател.

Всеки има положителни страни, ела и ще ги открием заедно!

 LinkedIn