facebook

"Кариери и студенти"

Дискусионен панел

 

 

 Тема: "GEN Z МИСИЯ КАРИЕРА" 

Кога: 25.04.2024 г. от 11:00 ч. 

Къде: галерия УниАрт

 

 

 ВОДЕЩ

 

 

гл. ас. д-р АЛЕКСАНДЪР ПОЖАРЛИЕВ

 

 

 

 

 

Гл. ас. д-р Александър Пожарлиев работи в департамент Администрация и управление на НБУ. Обикновено е в ролята да обучава и да развива мениджъри и лидери в широк обхват от форми на индивидуална и групова работа. Проектира и ръководи редица квалификационни и магистърски програми по управление в НБУ. Бил е близо 10 г. директор на Училище по мениджмънт в НБУ. Често работи по поръчка на организации клиенти и предлага индивидуализирани решения спрямо потребностите. Дейностите му за организационно развитие на над 100 компании от бизнеса и публичната администрация включват над 18 000 часа работа с групи и индивидуален коучинг. Бил е ключов експерт в национални и международни проекти за управленско развитие. Има над 40 публикации, свързани с лидерство, управление и развитие, награда от БАПП за най-добър принос в развитието на психологическата практика в България, Национален приз „Човешки ресурси” (2007 г.) и сертификат на БФБЛ за изключителен принос към професионалната реализация на младите хора в България. Участва pro bono като ментор в два сезона на Mentor the Young.

 

 

 УЧАСТНИЦИ

 

БИСЕРА СТОЯНОВА

 

 

 

 

 

Бисера Стоянова е завършила магистър “Управление и развитие на човешките ресурси”, бакалавър “Психология” - и двете от НБУ. 14 години опит в сферата на човешките ресурси, 12+ години опит в сферата на подбора на хора. Работила съм в executive search компания, ИТ и market research организации. Предпочитам да съм част inhouse от екипи по подбор. В момента съм в дормакаба - една от 3-те глобални организации за решения за достъп и сигурност, централа в Швейцария, около 15к служители глобално. В момента съм в ролята на TA Manager и отговарям за динамичното разрастване на организацията в България, директен мениджър съм на 8 души.

 

 

 

ВЕНЕТА КИРЯКОВА

 

 

 

Венета Кирякова има бакалавърска степен по Психология и магистърска степен по Организационна и социална психология и двете към НБУ. 

Занимава се с човешки ресурси повече от 15 години. Работила е в едни от най-успешните български и световни компании. 

В момента заема позицията Групов Директор Човешки Ресурси, в Ocean Investments- една от най-големите холдингови структури в България, към днешна дата с 4000 служители. 

Съвсем наскоро тя и екипа ѝ бяха отличени с наградата “Най-добър ЧР проект на голяма компания” към БАУХ за 2023.

 

 

 

 

 

ДЕСИСЛАВА СПАСОВА

 

 

 

Десислава Спасова е завършила магистър Организационна и социална психология в НБУ. Професионалист в сферата на човешките ресурси с 15 годишен опит в различни компании. Понастоящем Мениджър човешки ресурси в Hop Online - агенция за дигитален маркетинг, работеща с компании от цял свят. Основните области, с които се занимава, са подбор на персонал, онбординг, управление на представянето, обучение, изграждане на кариерни пътеки, развитие на работодателската марка, придобивки и създаване на условия на работа, които водят до качествен баланс работа / личен живот и повишено благополучие.

 

 

 

гл. ас. д-р МАРИЯ ТУМБЕВА

 

 

 

Гл. ас. д-р Мария Тумбева е част от екипа на НБУ от 2008 година. Работи в сферата на човешките ресурси с интереси в областта на развитието на стратегии и политики за развитие на таланти в организацията. Консултант по различни международни и национални проекти касаещи човешките ресурси. Обучител с над 10 години опит и публикации в частта човешки ресурси. Преподава в Магистърска програма “Управление и развитие на човешките ресурси”; Магистърска програма “Бизнес администрация”; МП “Психология”.