Форум кариери и студенти 2017

 

Форум „Кариери и студенти 2017“

 

„Трамплин в кариерата“

 

Форум „Кариери и студенти“ е най-голямото кариерно събитие на Нов български университет. В събитието взимат участие работодателски фирми и организации, които към момента на провеждане имат отворени реални стажантски и работни позиции за нашите студенти в сфери доближаващи се до програмите изучавани от тях.

 

 

Кариерно изложение

 

Кариерното изложение се е превърнало в традиция за университета

и ще се проведе за 15-и пореден път

на 6 април 2017 г. (четвъртък) в централното фоайе на корпус 1 и корпус 2

на Нов български университет

от 10:00 до 16:30 часа

 

 

Дискусионен панел

 

Докато тече изложението на фирмите и срещите им със студентите, в Център за книгата (книжарница на корпус 1) ще се провеждат презентации и уъркшопове на подбрани теми, полезни за нашите студенти. Темите са изцяло насочени към подпомагане реализацията на студентите - от информация за кариерните възможности на пазара на труда до практически насочени уъркшопове за усвояване на различни умения – тънкости в писането на мотивационни писма, подготовка за явяване на интервюта при наемане на работа и др.

 

Консултативен център

 

Поканени са да вземат участие и НR специалисти, които ще бъдат на разположение на студентите. Те ще разговарят с всеки един студент, който желае консултация свързана с проверка на вече изготвено СV и мотивационно писмо. Консултативният център ще се намира  в централното фоайе на корпус 1.

 

Целта на форума е винаги да предлага широка гама от възможности за добра кариерна реализация на студентите. Не случайно форум „Кариери и студенти“ се явява „трамплин в кариерата“ за студентите.

 

Всеки е добре дошъл! Заповядайте! 

 

 

Организатори

 

 

 

Медийни партньори